Masthead header

Kursbeskrivelser Scrappening 09

Krøll og puss i vintagestil

kursholder Torill Fossum Stamnes

Liker du den gamle litt slitte stilen? Har du hatt lyst til å prøve og scrappe vintage, men ikke helt visst hvordan? Her kommer vintagekurset du kanskje har ventet på. Vintage er kort fortalt gammelt. Det ferdige produktet skal se slitt og brukt ut. Alt kan gjøres gammelt – med litt pussing, maling og krølling er det utrolig hvor brukt ting kan se ut! Og vi kan bruke alt!!!

Nå har du muligheten til å prøve! Her skal vi krølle, pusse, male, sy og lime så det synger i lokalene. Lag på lag, og gammelt og slitt.

Dette kurset passer både for nybegynnere og videregående scrappere. Vi vil lage 1 layout. Du bør ha med deg et utvalg bilder, vi kommer til å ha 1-2 bilder på siden. Lurt å ta med noen forskjellige å velge i. Slike vintage-layouter blir ekstra fine med bilder som er svarthvite eller med litt bruntone i, men det er ikke et must. Ellers må du ha med basisutstyr som lim, gluedots, papirkutter, saks, pussekloss.

Art Journal – terapi for DEG!

kursholder Torill Fossum Stamnes

Det er DU som er i fokus nå! Med mindre du sørger for å fylle opp deg selv først, har du ingenting å gi til en annen. Du kan umulig føle deg vel hvis du ikke er glad i DEG!

– Tenk på alt som er flott med deg!!

TA DEG AV DEG!

Kom å bli med inn i en verden der farger, ord og bilder møtes i et kreativt uttrykk! Et kreativt uttrykk som blir en kreativ dagbok – en ART JOURNAL. På dette kurset vil du få et lite innblikk i denne måten å uttrykke seg kreativt. Vi skal leke og eksperimentere. Her skal vi sette ord, bilder og farger på tanker og følelser. Positive følelser! Og vi ender ut med de første sidene i din nye «kunstdagbok».

For det du gjør, er faktisk kunst!

Forhåpentligvis kommer du fra dette kurset med mer energi! Sett DEG selv i fokus, og bli med! Dette kurset passer for DEG!! Fint om du har med lim, pensel, papirkutter, svart og hvit penn og ei god saks.

Papirdukkekurs

kursholder Tove Svarttkjønnli

Her skal vi leke oss og lage papirdukker, pynte og kose oss. På kurset vil dere få utdelt mønster til egendesignede dukker som dere kan lage. Alternativ og morsomme pyntedetaljer vil selvfølgelig være med som prikken over i’en.

Ta med bilder, gjerne av dere selv! Det er hodene vi klipper ut, og de bør ikke være større enn ca 4 cm.

Papirdukker er kjempegøye å lage, og kan kan brukes til så mangt, bl.a. layouter, kort, dørskilt osv. Ja det er kun kreativiteten som setter grenser her!

Velkommen på kurs!

hjkul Bildeuro

Kreative teknikker (erstatter Bildeuro kurset)

Kursholder Tove Svarttkjønnli

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan lage egne bakgrunner og pynt til scrapbooking og kort?
Her er kurset for deg!
Her skal vi stemple, spraye, lime og leke oss.
Personlige og lekne bakgrunner kan man enkelt lage selv, og her får dere tips til hvordan dere kan bruke ulike teknikker som stempling og embossing sammen med maling og spraying.
Det er kjempegøy og kan varieres i det uendelige.
Håper jeg ser dere på kurs!
gkjlh

Nybegynner kurs i scrapbooking

kursholder Julie Evjen Pettersen

Har du hatt lyst til å prøve deg på scrapbooking, men ikke helt kommet i gang? På dette kurset vil du få en grunnleggende gjennomgang av hvordan man kan bygge opp en scrapbookside, enkle design prinsipper og litt info om hva man trenger av utstyr.

Til dette kurset trenger du et lite utvalg bilder, gjerne sort/hvit. Hvis du har tar du med papirkutter, liten saks, tynn sort penn, skrivesaker.

Tilbake til Scrappening 2009

+ - 2 comments

22. september 2009 - 19:54

Scrapperiet » Blog Archive » Påmelding til Årets scrappening 2009 - […] Kursbeskrivelser finner du her: Kursbeskrivelse […]

5. oktober 2009 - 18:35

Scrapperiet » Blog Archive » Betalingsinfo til scrappeningen - […] flotte bildeuroen dere kan lage på kurset til Tove Svarttjønnli. Flere bilder finner dere under kursbeskrivelsene. For de av dere som trenger ideer til hjemmelagede julegaver må dette kurset være midt i […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*