Masthead header

Scrappening 2008

Da var Årets scrappening 2008 vel overstått. I år var nesten 40 damer samlet til treff fra lørdag den 25.10 til søndag den 26.10. Det var en utrolig kreativ gjeng som var samlet, og det boblet av skaperglede og inspirasjon hele helga. Jeg var litt bekymret for om vi kom til å få plass til alt papiret og stæsjet som denne hobbyen fører med seg, og jeg tror vel at lokalet var på bristepunktet. Det må vel bety at jeg må tenke enda større til neste år 😉

Nytt  i år var kurstilbud både lørdag og søndag. Tove Svarttjønnli og Hanne Iren Evjen holdt ulike kurs. Kursdeltagerne virket fornøyde og de fikk lekt seg med mange ulike teknikker. Jeg fikk ikke til å kombinere rollen som kursdeltager og organisator, men fikk sniktittet litt underveis.
Takk til Tove og Hanne Iren som stilte opp som kursholdere!

Ryktet om treffet hadde spredd seg ned til Steinkjer, og Torill, Gitte og Kristine kom kjørende oppover for å delta. Torill og Gitte hadde meg seg butikk varer, og det var kjempe populært for deltagerne. Det er utrolig kjekt å kunne handlet litt underveis som man oppdager at man trenger ark og pynt.
Tusen takk til dere jenter for at dere kom!

I år hadde jeg laget til hefter med både annonser og skisser til inspirasjon. Alle som deltok var med i trekning av premier fra Papirgleder.no.
Tusen takk Linda for alle de fine premiene!

Jeg håper jeg kommer til å treffe dere alle igjen til neste år, takk for ei super flott helg!!!

+ - 1 comment

3. november 2008 - 1:48

Scrapperiet » Blog Archive » Vel overstått “scrappening” - […] Her kan du lese litt om treffet: Scrappening 2008 […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*